GM Fiber Solution

Telekomunikacijska tvrtka

GM Fiber Solution GmbH

GM Fiber Solution GmbH je tvrtka koja se bavi modernizacijom telekomunikacija uvođenjem optičke infrastrukture. Svoje poslovanje temelji na konstantnom napredovanju i učenju u svim segmentima poslovanja. Ova švicarska tvrtka angažirala je naš tim kako bismo im kreirali cjelokupan vizualni identitet – od logotipa, posjetnica te kao šlag na tortu web stranica.

Izazov

Izazov na ovom projektu je bio predstaviti novu tvrtku GM Fiber Solution i sve njihove mogućnosti i sposobnosti velikom tržištu kakvo su i švicarsko i njemačko, na kojemu ova tvrtka djeluje. 

Rješenje

Izradili smo moderan i upečatljiv logo obilježen mnoštvom boja što je bila jedna od klijentovih želja. Logotip je izrađen tako da se ističe prvenstveno na radnim vozilima tvrtke te kako bismo iskoristili maksimalni marketinški potencijal upravo tih vozila. 

Posjetnice su izrađene u crnoj mat varijanti te QR codom s poveznicom na web stranicu gdje korisnik osim informacija koje ima na samoj posjetnici može vidjeti i sve ostale potrebne informacije koje su mu potrebne.

Web stranica je usklađena s potrebama i željama klijenta te je konačan proizvod funkcionalna, moderna i vizualno privlačna web stranica.

Za promoviranje tvrtke na internetu, nema boljeg polazišta od profesionalne, uredne i jednostavne web stranice.

Imaš projekt, nemaš ideju?

Želite i Vi stranicu poput ove? Javite nam se, mi radimo ostalo.