Lega Keramika

Prodaja keramičkih pločica

Lega Keramika

Ogroman posao je napravljen na web shopu mlade tvrtke iz Osijeka koja se bavi prodajom visokokvalitetnih porculanskih i keramičkih pločica. Dvije verzije cijena, po kvadratu i po paketu, kao i dvije količine – paketa i kvadrature, uz fantastično osmišljen vizualni identitet naših dizajnera, čini ovaj web shop jednostavnim za korištenje, ali isto tako i je dizaj oku ugodan. Zadovoljstvo je raditi ovakve projekte.

Izazov

Izazov u ovom slučaju je bio pozicionirati ovu mladu tvrtku samim dizajnom i ozbiljnošću logotipa i internetske trgovine u sam vrh svoje branše već na startu poslovanja. Za branše u kojima već postoji konkurencija koja je prisutna desetke godina nikada nije jednostavan posao za osvojiti, ali upravo to je izazov na ovakvim projektima.

Rješenje

Izradili smo jednostavan logotip koji je moguće implementirati kako na majice i prospekte tako i na internetsku trgovinu i fizičke prostorije tvrtke. Logotip odiše jednostavnošću i inspiriran je proizvodima od keramike, prvenstveno pločicama čija prodaja i jeste core bussines ove tvrtke.

Internet trgovina je dizajnirana s naglaskom na jednostavnost i responzivnost za mobilne uređaje, što je bila prvenstvena želja kako našeg tima tako i klijenta. Klijent pruža mogućnost razgledavanja svih proizvoda uživo prije kupovine. 

Za promoviranje tvrtke na internetu, nema boljeg polazišta od profesionalne, uredne i jednostavne web stranice.

Imaš projekt, nemaš ideju?

Želite i Vi stranicu poput ove? Javite nam se, mi radimo ostalo.