MaxPlin

Prodaja plina

Max Plin

Tvrtka Maxplin iz Slavonskog Broda čija je glavna djelatnost dostava i montaža plinskih boca, ima za cilj postati lider u području dostave plina u Slavonskom Brodu i okolici. Digitalizacijom svoga poslovanja i kreiranjem web stranice već su nekoliko koraka ispred svoje konkurencije. Zahvaljujemo se na povjerenju tvrtki Maxplin i radujemo se nastavku uspješne suradnje!

Izazov

Izazov na ovom projektu je bio etablirati tvrtku Max Plin kao vodeću na tržištu dostave plina u Slavonskom Brodu. Izrada web stranice koja omogućuje lako otvaranje putem svih preglednika je ključan korak u tom procesu. Osim toga izrađeni su i promotivni materijali koje smo koristili u fizičkoj kampanji.

Rješenje

Izrada web stranice koja je funkcionalna i ono ključno, SEO optimizirana te omogućava lako otvaranje nakon pretrage vezane za dostavu plina. 

Promotivni materijali koji su išli kao popratan sadržaj digitalnoj kampanji su izrađeni u sličnom dizajnu kao web stranica kako bi sadašnji i budući klijenti lakše povezali digitalni i fizički identitet ove tvrtke.

Za promoviranje tvrtke na internetu, nema boljeg polazišta od profesionalne, uredne i jednostavne web stranice.

Imaš projekt, nemaš ideju?

Želite i Vi stranicu poput ove? Javite nam se, mi radimo ostalo.