O nama

Tko smo mi?

Mi dizajniramo Vaš uspjeh

Danas, kada je digitalizacija prioritet svima, tržište traži upravo takav tip proizvoda. Nije više dovoljno raditi svoj posao i ne gledati, ne osluškivati bilo tržišta. Upravo zato smo mi tu za Vas, osluškujemo potrebe i zahtjeve tržišta, prepoznajemo ih i Vašu tvrtku prilagođavamo upravo tim zahtjevima.

Web stranica je prvi, ali ne i jedini korak u tom smjeru. Danas je web stranica nasušna potreba svakom biznisu, zato smo tu za Vas, obratite nam se s povjerenjem.

Kreativan tim

Svaki član našeg tima dostupan je klijentu 0-24h.

Odnos s klijentom

Naš cilj nije samo poslovni odnos, uzajamno povjerenje nam je na prvom mjestu.

Društvene mreže

Profesionalno vođenje društvenih mreža i community management strategije. S kreativnim sadržajem i komunikacijom povećavamo vašu prepoznatljivost na društvenim mrežama i pomažemo ostvariti poslovne ciljeve.

Web Design

Web stranica je temelj Vašeg digitalnog identiteta, mi kreiramo web stranice koje prenose Vašu želju i strast prema poslu koji radite.

Web trgovina

Vaše poduzeće djeluje na online tržištu i potreban Vam je responzivan, moderan i funkcionalan dizajn kao i kartično plaćanje? Upravo to je ono što Vam omogućavamo u usluzi izrade web trgovine.

Izrada logotipa

Uz stilski koncept, svakako je nužno unaprijed razmišljati i o tehničkim karakteristikama logotipa i daljnjoj transformaciji vizualnog identiteta kroz promotivne kanale. Tada logotip prestaje biti samo grafički element i dobiva snagu prepoznatljivog simbola.

Rješenje za tvoju web stranicu, logotip i cjelokupni branding na jednom mjestu.

0 +
Završenih projekata
0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Člana tima

Naš tim

Upoznajte nas

Tim JT – designa okuplja pojedince koji posjeduju potrebne vještine i praktična znanja iz područja ekonomije, psihologije, grafičkog dizajna i programiranja, a koji iznad svega vole to što rade.

Tino Kožul

Co-Founder & Project Manager

Josip Stanić

Co-Founder & Sales representative

Ivan Rajkovača

Web
Developer

Dora Pavković

Graphic & Web
Designer

Podignimo Vaše poslovanje na viši nivo!​

Kreirajmo uspješne digitalne kampanje. Započnite unaprjeđivanje Vašeg poslovanja već danas.