Udruga Vrapčići

Udruga za unaprijeđenje mentalnog zdravlja

Udruga Vrapčići

Udruga za unaprijeđenje mentalnog zdravlja i kvalitete života bolesnika s psihotičnim poremećajem i njegove obitelji „Vrapčići“ Slavonski Brod, osnovana je 25.02.2009.g. Svrha i cilj osnivanja Udruge je borba za ljudska i građanska prava bolesnika s psihotičnim poremećajem (prva psihotična epizoda, shizofrenija, bipolarni afektivni poremećaj pa i drugi psihički poremećaji , depresije psihotične razine, teži oblici poremećaja osobnosti…) . Od prvog dana osnivanja Udruge ona je mjesto okupljanja i druženja bolesnika s psihotičnim poremećajem koji nakon bolničkog liječenja iznad svega trebaju mjesto gdje će biti okruženi brigom i razumijevanjem. 

Izazov

Udruga Vrapčići bavi se unaprijeđenjem zdravlja i kvalitete života osobe s psihotičnim poremećajem te nam je cilj bio predstaviti važnost i utjecaj ove udruge na društvo općenito kao i na osobe s kojima surađuju. Njihovi projekti kao i aktualnosti iz svakodnevnog funkcioniranja. 

Rješenje

Izrađena je interaktivna i funkcionalna web stranica koja na zanimljiv način korisnicima donosi pregled svega onoga što ova udruga jest. Osim zakonskih normi ispoštovane su isto tako i sve tržišne norme te je stranica izrađena po svim tržišnim standardima.

Za promoviranje tvrtke na internetu, nema boljeg polazišta od profesionalne, uredne i jednostavne web stranice.

Imaš projekt, nemaš ideju?

Želite i Vi stranicu poput ove? Javite nam se, mi radimo ostalo..